Nyomdázott szatyor akció!!

  Most  forintért megnyomdázzuk az ingvállas szatyrot!

 

Gondolkozott már azon, hogy egy ingvállas hordtáskán reklámozza cégét? Csupán 1,00 forintjába kerül, ha egy színnel,valamilyen feliratot helyez el a szatyor felületén. Egy termékdíjjal növelt szatyor árának töredéke ez a költség,viszont reklámozhatja vele üzletét.

A fenti ajánlat, a 275x2x65x0,015x500 mm méretű,fehér alapanyagra,1 oldalon, 1 színnel nyomdázott szatyorra értendő, 10000 db megrendelése esetén.

Az árak itt találhatók: http://mixpack.hu/termekek/ingvallas-es-piskotafules-taskak/1-2-szinnel-nyomott-ingvallas

A tábla oszlopára húzva az egeret, megtudhatja mit jelentenek a rövidítések.
Az árak forintban értendők, tartalmazzák a környezetvédelmi termékdíjat, de nem tartalmazzák az ÁFA-t és a szállítási költséget.
Az akciós termékeket piros színnel emeltük ki.

Tudnivalók: Ezt a termékcsoportot használják háztartások, irodák, kórházak, szállodák. Általában 7-10 mikron vastagságban, kis sűrűségű polietilénből készül, kék, zöld, fekete színben. A kisméretű papírkosarak, háztartási hulladékgyűjtő kosarak, kórházi szemeteskukák bélelésére használják. A kuka ürítésekor a zsákot összefogva, higiénikusan lehet a szemetet a hulladékgyűjtő konténerekbe vinni. Mivel ez a termék a szeméttel együtt kikerül a hulladékgyűjtő telepekre, fontos hogy a lehető legkisebb vastagságot használjuk, elkerülve környezetünk terhelését.

SzínSzél.
(cm)
Mag.
(cm)
Vas.
(um)
A.r.
(cm)
F.r.
(cm)
J.r.
(cm)
B.r.
(cm)
Netto árEbből a
termék díj
Színes305070010102.71 Ft0.19 Ft
Színes307070010103.79 Ft0.26 Ft