Nyomdázott szatyor akció!!

  Most  forintért megnyomdázzuk az ingvállas szatyrot!

 

Gondolkozott már azon, hogy egy ingvállas hordtáskán reklámozza cégét? Csupán 1,00 forintjába kerül, ha egy színnel,valamilyen feliratot helyez el a szatyor felületén. Egy termékdíjjal növelt szatyor árának töredéke ez a költség,viszont reklámozhatja vele üzletét.

A fenti ajánlat, a 275x2x65x0,015x500 mm méretű,fehér alapanyagra,1 oldalon, 1 színnel nyomdázott szatyorra értendő, 10000 db megrendelése esetén.

Az árak itt találhatók: http://mixpack.hu/termekek/ingvallas-es-piskotafules-taskak/1-2-szinnel-nyomott-ingvallas

A tábla oszlopára húzva az egeret, megtudhatja mit jelentenek a rövidítések.
Az árak forintban értendők, tartalmazzák a környezetvédelmi termékdíjat, de nem tartalmazzák az ÁFA-t és a szállítási költséget.
Az akciós termékeket piros színnel emeltük ki.

Tudnivalók: Ez a termékcsoport több célra is használható, beleértve a 110-120 literes hulladékgyűjtők bélelőjét, a strandokon használatos, fém kerethez tartozó zsákot és az egyéb célnak megfelelő, vastag terményes, tápos, illetve sittes zsákokat. Általában újra feldolgozott alapanyagból készülnek, mert velük szemben minimális esztétikai követelményeket támasztanak. Természetesen vannak komolyabb minőségi követelményeket kielégítő, nagy sűrűségű polietilénből készült, egyedi méret?, ipari zsákok is, amelyekkel szintén állunk kedves érdeklődőink rendelkezésére.

SzínSzél.
(cm)
Mag.
(cm)
Vas.
(um)
A.r.
(cm)
F.r.
(cm)
J.r.
(cm)
B.r.
(cm)
Netto árEbből a
termék díj
Natúr407035000014.59 Ft1.06 Ft