Nyomdázott szatyor akció!!

  Most  forintért megnyomdázzuk az ingvállas szatyrot!

 

Gondolkozott már azon, hogy egy ingvállas hordtáskán reklámozza cégét? Csupán 1,00 forintjába kerül, ha egy színnel,valamilyen feliratot helyez el a szatyor felületén. Egy termékdíjjal növelt szatyor árának töredéke ez a költség,viszont reklámozhatja vele üzletét.

A fenti ajánlat, a 275x2x65x0,015x500 mm méretű,fehér alapanyagra,1 oldalon, 1 színnel nyomdázott szatyorra értendő, 10000 db megrendelése esetén.

Az árak itt találhatók: http://mixpack.hu/termekek/ingvallas-es-piskotafules-taskak/1-2-szinnel-nyomott-ingvallas

Üdvözöljük weboldalunkon! Mixpack.hu - Csomagoljon velünk!

Oldalunkon a polietilénből gyártott fóliatermékekről kaphat információt, illetve alkalma nyílik a termékeket megismerni, esetleg megrendelni.

Bemutatkozunk

A MIXPACK.HU weboldalon a polietilénből gyártott fóliatermékekről kaphat információt,illetve alkalma nyílik a termékeket megismerni,esetleg megrendelni. A mai kor az energia hatékony felhasználásáról,természeti kincseink megbecsüléséről,környezetünk megóvásáról szól. Furcsának tűnik, hogy erről írok egy olyan weblapon, ahol nyersolajból készült termékekkel foglalkozunk. Nem szeretjük őket, de szükségünk van rájuk. Nehezen elképzelhető, hogy a zöldségestől kijövet, a lehűtött gyümölcsökről lecsapódó pára nem fogja eláztatni a papírból készült tasakunkat. Amit tehetünk, hogy hatékonyan, a környezetünk minimális terhelése mellett használjuk őket. Megtehetjük, hogy lehetőleg a legvékonyabbat, a legkisebbet, a környezetben lebomlót, ha a felhasználási igény engedi, újra feldolgozottat használunk.

A nejlon zacskó vagy szatyor használata esetenként még környezetbarátabb megoldás is, mint a manapság divatos papír tasak. Hiszen azt azonnal ki kell dobni, ellentétben nejlon zacskóval vagy nejlon szatyorral, hiszen ezeket egy felhasználó többször is tudja használni, a papír szatyor, tasak azonban legtöbbször azonnal a kukába kerül. Így a nejlon zacskó vagy nejlon szatyor használata során sem kell bűntudatot éreznie, nem kevésbé környezetbarát csomagolási technikát választ. Kínálatunkban szinte mindenféle polietilén termék megtalálható a szatyortól a nejlon zacskón át egészen a festők által használatos takarófóliáig vagy épp a gyorsbüfék által használt nejlon hamburgeres tasakig.

A MIXPACK.HU leginkább finomfólia termékekkel, hétköznapi nevén, szatyor,zacskó,nejlon zacskó gyártásával foglalkozik és ahogy a böngészés közben tapasztalni fogja, az általános méretek mellett lehetősége nyílik az egyedi méretek árának kiszámítására anélkül, hogy árajánlatot kellene kérnie. Bízunk benne, hogy az itt található információk hasznosak lesznek a csomagolóanyagok hatékonyabb felhasználásának érdekében. Ha kérdése van, állunk rendelkezésükre az elérhetőségeink bármelyikén.

Friss híreink

Ingvállas szatyor akció

Most kezdődő akciónkban egy általánosan használható, ingvállas táskát kínálunk kedves érdeklődőinknek. Folyamatosan emelkednek az alapanyag árak, megéri most rendelni ebből a fajta bevásárló-reklámszatyorból.

Teljes hír olvasása...